Hogyan lesz egy baráti beszélgetésből üzleti vállalkozás?

2017-ben egy baráti társaság egyszerre fogott bele új otthon keresésébe, szinte egyidőben találták meg a házaikat, ahol a jövőjüket tervezik, egyszerre szembesültek a házfelújítás izgalmaival és nehézségeivel, tapasztalatokat, ötleteket cseréltek. Az urak a gyakorlati problémákkal küzdöttek, otthonunk egyedi arculatának kialakítását, a szépítgetést ránk, a hölgyekre hagyták. Bár a lakberendezési kiegészítőknél a kínálat széles, egyikőnk sem talált ízlésének megfelelő ágytakarót.

Kezünkbe vettük a dolgokat, a megoldásért Amerikáig kellett mennünk, ahol legalább akkora hangsúlyt fordítanak a hálószoba kinézetére, mint a társasági élet színteréül szolgáló egyéb helyiségekére, így reméljük a jövőben sem nekünk, sem másnak nem kell ezzel a problémával szembesülni, a hálószoba is a legszebb ruhájába öltözhet.

Az általunk kínált garnitúrák nem csak szépek, praktikusak is, a legtöbb modell ágyneműként és ágytakaróként is szolgálhat. Törekszünk arra, hogy folyamatosan változó, bővülő kínálatunkban mindenki megtalálja ízlésének, évszaknak, a helyiség stílusának, és színeinek megfelelő modellt, hogy megalkuvás nélkül válogathasson.

Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!

Boglárka és Judit